Live Live

Masterclass Ferry Doedens onvergetelijke ervaring

Gepubliceerd: Maandag 30 september 2019 21:13

Masterclass Ferry Doedens onvergetelijke ervaring

Deze masterclass, georganiseerd door Centrum voor de Kunsten Spijkenisse, maakt deel uit van een reeks masterclasses.

Spijkenisse - Als Ferry binnenkomt kun je er niet omheen: wat een energieke en innemende persoonlijkheid is deze acteur. Jaimy, Nowah, Anouk, Lillian, Tamara, Giovanna, Ellen, Lisa, Jennifer, Veerle, Kayleigh en Sem lieten zich door hem coachen bij het spelen van de beruchte ‘uit-maak-scène’ van Lucas en Flo uit GTST.

De 12 kanjers hadden zich goed voorbereid en leefden zich uit in boosheid, verdriet, onverschilligheid en meer…. Ferry vertelde dat hij deze groep talentvol en pienter vond en heerlijk om met hen te werken. De deelnemers maakten heel snel stappen vooruit. Aan het eind van de middag kregen sommigen ook de kans deze scène samen met Ferry te spelen.

Actrice in de dop, Anouk: “Leerzaam en verfrissend. Ferry is niet alleen een goede acteur, maar ook iemand die megaveel plezier heeft in z’n werk en dat uitstraalt en doorgeeft aan anderen!” Na afloop kregen alle deelnemers een certificaat en was er ruimte voor selfies en groepsfoto’s.

De masterclass, georganiseerd door Centrum voor de Kunsten Spijkenisse, maakt deel uit van een reeks masterclasses. Op 23 november wordt het ISH Dance Collective verwacht. Deelnemers kunnen zich binnenkort opgeven via www.cvdks.nl

Deel deze pagina: