Live Live

Medailles voor alle Maerlant medewerkers

Gepubliceerd: Dinsdag 23 juni 2020 13:28

Medailles voor alle Maerlant medewerkers

Alle medewerkers van de scholen op het eiland zijn met een medaille bedankt voor hun grote inzet tijdens deze corona-tijd.

Brielle - Wethouders van de gemeenten op Voorne-Putten hebben alle medewerkers van de scholen op het eiland bedankt voor hun grote inzet tijdens deze corona-tijd. Als blijk van waardering overhandigde Marissa Kartiko van de gemeente Brielle de medailles op het Maerlant. De eerste medaille werd vorige week aan wiskunde docent Edward de Waard uitgereikt.

Uiteraard is er ook waardering voor de leerlingen, want ook voor hen is het een aparte tijd. In dit bizarre schooljaar zijn de eindexamens inmiddels afgerond en de uitslagen zijn officieel vastgesteld. Het waren bijzondere examens, maar met een mooi resultaat! Een aantal leerlingen heeft vorige week nog de zogeheten ResultaatsVerbeteringsToetsen gedaan om alsnog te slagen of om het resultaat te verhogen.

Op de eerder vastgestelde data gaan ze iets moois maken van de diploma-uitreikingen. Dat zal noodgedwongen in aangepaste vorm gaan, maar ze maken er toch een mooi (en veilig) feestje van!

Deze generatie leerlingen heeft laten zien ook in moeilijke tijden de moed, de flair en de zelfstandigheid te kunnen opbrengen om het diploma onder deze omstandigheden op een mooie manier te behalen. Felicitaties zijn dus op hun plaats en heel veel waardering voor de inzet van de geslaagden!

Deel deze pagina: