Live Live

Medewerker dekterras Buffel

Gepubliceerd: Vrijdag 04 augustus 2017 11:09

Medewerker dekterras Buffel

Wil jij deel uitmaken van het team van vrijwilligers die de bezoekers in een gezellige uitnodigende sfeer ontvangt, meld je dan aan.

Hellevoetsluis - In de zomerweken is de Buffel 6 dagen per week open voor het publiek. Om dat mogelijk te maken wordt dit 150 jaar oude oorlogsschip geheel gerund door vrijwilligers. Voor het eerst deze zomer is er op het dek van de Buffel een terras ingericht voor bezoekers van de Buffel. Op dit terras kunnen bezoekers een consumptie kopen. Voor de ontvangst van publiek en verkoop van de consumpties worden vrijwilligers gezocht.

Op dit moment zijn ongeveer vijftig vrijwilligers bij de Buffel betrokken. Wil jij deel uitmaken van het team van vrijwilligers die het publiek aan boord in een gezellige uitnodigende sfeer ontvangt, meld je dan aan. In de vakantie periode is de balie op zondag gesloten van 16 juli tot 3 september. De balie van het Centrum Vrijwilligerswerk is in het Cultuurhuis Nieuwe Veste aan de Opzoomerlaan en is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 14.00-16.00 uur en woensdagochtend van 10.00-12.00 uur en zaterdag en zondag van 12.00-14.00 uur Telefoon tijdens balietijden: 0181 390607 . Email: hellevoetsluis@centrumvrijwilligerswerk.nl en website www.centrumvrijwilligerswerk.nl/hellevoetsluis

Deel deze pagina: