Live Live

Medewerkers Voorne-Putten Werkt in het zonnetje

Vrijdag 20 oktober 2023 10:15

Medewerkers Voorne-Putten Werkt in het zonnetje

Wethouder voor recreatie Robert van der Kooi heeft de medewerkers van Voorne-Putten Werkt in het zonnetje gezet!

Rockanje - Zorgen dat het badstrand van Rockanje er spik en span uitziet. Dat is wat de medewerkers van Voorne-Putten Werkt doen. In het hoogseizoen zelfs iedere dag. Rond 6.00 uur zijn ze op het strand en ze gaan niet weg voordat alles weer schoon en netjes is. Eigenlijk zou iedereen natuurlijk zijn eigen afval zelf op moeten ruimen, maar helaas gebeurt dat onvoldoende. Daarom is het fijn dat Voorne-Putten Werkt ons strand schoon houdt.

Wethouder voor recreatie Robert van der Kooi zette de medewerkers van Voorne-Putten Werkt in het zonnetje: ‘Jullie doen supergoed werk en jullie betrokkenheid is mooi om te zien. Daar zijn we als gemeente ontzettend blij mee! Mede door jullie werk hebben wij ook dit jaar weer de Blauwe Vlag gekregen, iets waar we met z’n allen trots op mogen zijn!’

Al vanaf 2015 houdt Voorne-Putten Werkt het strand van Rockanje mooi, schoon en netjes. Zij ruimen afval op, legen de prullenbakken, maken de parkeerterreinen en de toiletten schoon en nog veel meer. Het zijn ontzettend betrokken medewerkers met een hart voor het strand.

Deel deze pagina: