Live Live

Meer contact op het Fijnjetezienterras

Gepubliceerd: Dinsdag 05 februari 2019 13:55

Meer contact op het Fijnjetezienterras

Er is heel veel te doen in Hellevoetsluis, je moet het alleen weten en daarom is de website www.fijnjetezien.nl opgericht. 

Hellevoetsluis - Afgelopen week had het Fijnjetezienterras in het Cultuurhuis met gastvrouwen Birgitta en Petra O'Neill een speciale gast: de Hellevoetse burgemeester Milene Junius. Dat leverde boeiende gesprekken op over taalcoaches en maatjes, vrijwilligers die hard nodig zijn bij het Stadsmuseum en Brandweermuseum en gewoon samen ergens op uit trekken.

Er is zo veel te doen in Hellevoetsluis, je moet het alleen weten. Dat is ook de reden waarom de website www.fijnjetezien.nl opgericht is. Dit is gratis en wekelijks zie je bij jou in de buurt of er iets te doen is, van klaverjassen tot buikdansen, van yoga tot hardlopen met een maatje. Of zoek je misschien leuk vrijwilligerswerk? Milene Junius is enthousiast over alle contacten.

Kom naar het Fijnjetezienterras a.s. donderdag 7 februari in Buurthuis de Kooistee: Haring 2, om de hoek bij de Fysio en aanvang 10.00 uur.

Meer Fijnjetezienterrassen? 14 februari Buurthuis de Kooistee, 18 februari in Buurtcentrum Oude Woelhoek, 21 februari in Buurtkamer de Apollo en 28 februari in Cultuurhuis Nieuwe Veste.

Deel deze pagina: