Live Live

Meer tijd nodig voor Oostelijke Randweg

Gepubliceerd: Zaterdag 02 september 2023 14:09

Meer tijd nodig voor Oostelijke Randweg

De raad koos voor een zorgvuldig proces én wil de omgeving en belanghebbenden betrekken bij dit proces, daar is echter meer tijd voor nodig.

Voorne aan Zee - De gemeenteraad heeft het agendapunt over de tracékeuze Oostelijke Randweg in Hellevoetsluis van de agenda afgehaald in de raadsvergadering van 31 augustus jl. Na behandeling in de commissie bleek namelijk dat er nog veel vragen open staan die op dit moment nog niet beantwoord kunnen worden.

Daarnaast leidde de behandeling van dit onderwerp in de commissie tot reuring in de samenleving. De raad koos voor een zorgvuldig proces én wil de omgeving en belanghebbenden betrekken bij dit proces. Daar is echter meer tijd voor nodig.

De gemeenteraad bedankte de insprekers voor de bijdrage die ze wilden leveren. Dat een aantal insprekers zich gemeld had, liet zien dat goede participatie op dit moment zeer belangrijk is. Het onderwerp zal op een later moment alsnog aan de gemeenteraad worden aangeboden. De sprekers krijgen dan alsnog de gelegenheid om in te spreken over dit onderwerp.

Deel deze pagina: