Live Live

Meerderheid gemeenteraad wil kermis terug

Gepubliceerd: Vrijdag 16 september 2022 19:16

Meerderheid gemeenteraad wil kermis terug

Een aantal partijen had woensdagavond kritiek op de plannen, want Belang van Nissewaard vreest voor hoge energiekosten bij de kermis.

Spijkenisse - Een meerderheid van de gemeenteraad van Nissewaard is het eens met een voorstel van de partij ONS om de kermis terug te laten keren in Spijkenisse, zo schrijft AD Voorne-Putten vandaag. De motie werd woensdagavond tijdens de gemeenteraad ingediend door ONS.

Mocht de kermis er definitief weer komen, moet eerst nog onderzocht worden op welke locatie dit mogelijk is. Al een paar jaar is er in Spijkenisse geen kermis meer georganiseerd, doordat hier geen geschikte locatie voor gevonden kon worden.

Een aantal partijen hadden woensdagavond kritiek op de plannen, want Belang van Nissewaard vreest voor hoge energiekosten bij de kermis. VOOR Nissewaard is bang dat de prijzen op de kermis hoog zullen gaan worden. Ook het CDA had kritiek, want zij vinden dat een kermis in deze tijd geen juiste prioriteit heeft door hoge prijzen voor energie, benzine en boodschappen en dat mensen de prijzen voor de kermis misschien niet altijd kunnen betalen.

Deel deze pagina: