Live Live

Meld je aan voor NLdoet! op 11 en 12 maart

Zondag 30 januari 2022 12:51

Meld je aan voor NLdoet! op 11 en 12 maart

Je kan zelf ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn, en voor organisaties is het een mooie kans om vrijwilligers aan te trekken.

Regionaal - Het Oranjefonds organiseert op 11 en 12 maart, samen met duizenden sociaal-maatschappelijke organisaties in het land, NLdoet! Tijdens deze twee dagen wordt iedereen in Nederland uitgenodigd om eens een dagje vrijwilligerswerk te komen doen, en zo voor een ander het verschil te maken.

Je kan zelf ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn, en voor organisaties is het een mooie kans om vrijwilligers aan te trekken. Moet het buurtcentrum bijvoorbeeld nodig opgeknapt worden, of is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe? Wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis, of heb je een andere leuke activiteit waar vrijwilligers voor nodig zijn?

Meld deze activiteiten dan aan op nldoet.nl, of meld jezelf aan als vrijwilliger. Let op: voor organisaties is het nog tot 31 januari mogelijk om een financiële bijdrage aan te vragen voor een activiteit op 11 en 12 maart.

Het maximaal aan te vragen bedrag is €350,-, maar op = op! Ga voor meer informatie naar nldoet.nl

Deel deze pagina: