Live Live

MHV Forcial bestaat 40 jaar en viert jubileum

Gepubliceerd: Zondag 12 juni 2022 13:10

MHV Forcial bestaat 40 jaar en viert jubileum

Het avontuur dat in 1982 met een droom en een plan begon, is uitgegroeid tot de gezelligste hockeyclub op Voorne-Putten.

Rockanje - Hockeyclub Forcial bestaat dit jaar 40 jaar en viert dat op zaterdag 2 juli met feestelijke activiteiten voor jong en oud. Het programma start rond 12.50 uur met een hockeyclinic voor de jongste jeugd door Nederlandselftalspeler Floris de Ridder. Vervolgens wordt om 16.30 uur het startsein gegeven voor een wedstrijd van hoog niveau.

Het samengestelde dreamteam van MHV Forcial neemt het op tegen de Boekaniers die allen actief zijn (geweest) op het hoogste landelijke niveau. Een groot aantal heeft zelfs ook in het Nederlands team gespeeld. Tegelijkertijd is er een BBQ met feest tot in de kleine uurtjes. Alle leden, ouders en oud-leden zijn van harte uitgenodigd (met introducé) om het jubileum mee te maken en om te kijken wie het duel gaat winnen!

Bloeiende vereniging

Het avontuur dat in 1982 met een droom en een plan begon, is uitgegroeid tot de gezelligste hockeyclub op Voorne-Putten. Met meer dan 400 leden, een handjevol vrijwilligers en sponsoren is Forcial een bloeiende vereniging en vaste waarde in het hockey-landschap in de regio.

Ontwikkelingen

40 jaar hockeyplezier bij MHV Forcial betekent ook 40 jaar meegroeien met de ontwikkelingen in de hockeysport. Zo is het spel door de jaren heen dynamischer en sneller geworden. Om daarbij aan te sluiten heeft de club in 2020 een nieuw waterveld in gebruik genomen. Op een waterveld rolt de bal sneller en consistenter. Voorzitter Bernard Boeve: “Na 40 jaar heeft de club niet alleen een rijke historie opgebouwd, we beschikken ook over een gezellig clubhuis met alle faciliteiten en een professioneel waterhockeykunstgrasveld voor topspelers.”

Ambities

Bij MHV Forcial zien ze de toekomst positief tegemoet. “Hockeyen bij MHV Forcial is vooral plezier en sportiviteit. Plezier met je team, tijdens wedstrijden, op de training en buiten het veld. Voor de een betekent dat maximaal presteren en voor weer een ander gaat het vooral om de gezelligheid. Daarvoor organiseren we jaarlijks diverse activiteiten zoals de fameuze hockeyfeesten en het familietoernooi. Ook zijn er in de zomervakantie hockeykampen voor tophockey. Kortom: met alle leden en vrijwilligers willen we er elk hockeyseizoen het maximale uithalen”, aldus Boeve. Voor meer informatie ga je naar: www.forcial.nl. Aanmelden voor de hockeyclinic, de BBQ en het feest kan door een mailbericht te sturen naar: lustrum@forcial.nl.

Deel deze pagina: