Live Live

Michel Borgstrom kandidaat VOOR Nissewaard

Gepubliceerd: Donderdag 02 december 2021 13:04

Michel Borgstrom kandidaat VOOR Nissewaard

Voor Michel is het nu tijd om niet meer aan de zijlijn te staan maar werkelijk iets met zijn “no nonsens” houding te ondernemen.

Nissewaard - Politieke partij VOOR Nissewaard heeft weer een nieuwe kandidaat aan zich weten te verbinden voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Dit keer Michel Borgstrom uit Spijkenisse.

48 jaar geleden geboren in Schiedam en op zijn 7e naar Spijkenisse Waterland verhuisd. "In mijn ogen toen van een “stad” naar een “dorp”. Maar wat een dorp! Ik heb Spijkenisse letterlijk met mij zien groeien."

Michel woont met zijn vrouw (werkend in het onderwijs), dochter en zoon in de “Molenwei” in Spijkenisse. Een wijk waar de afgelopen jaren veel gebeurd is qua groenvoorziening en onderhoud. Hij is zelf actief voor de Buurtpreventie geweest in zijn wijk.

Op dit moment is Michel als parttime administratief medewerker werkzaam op een basisschool en is hij in maart 2021 gestart met zijn patisserie onderneming “MBakery”.

"De WMO is mij helaas ook niet onbekend. Als ervaringsdeskundige herken ik veel van de frustraties van de inwoners. Ik wil mij graag inzetten om deze inwoners bij te staan op dit gebied. Daarnaast heb ik veel interesse in het groenbeleid, jeugd en de ontwikkeling van het centrumgebied"

Voor Michel is het nu tijd om niet meer aan de zijlijn te staan maar werkelijk iets met zijn “no nonsens” houding te ondernemen. Als VOORstander wil hij een luisterend oor zijn voor de inwoners en ondernemers van Nissewaard en kijken waar de knelpunten, maar vooral oplossingen liggen.

Deel deze pagina: