Live Live

Michelangelo in de Masterclass op de Jacob

Gepubliceerd: Zondag 06 september 2020 18:22

Michelangelo in de Masterclass op de Jacob

Leerlingen zijn welkom om op een inspirerende manier kennis te maken met stof en vaardigheden die hen interesseren.

Hellevoetsluis - Hoe versleutel je internetberichten, zes lessen Engels spreken en Sinterklaas-liedjes in het oude Rome. Zo maar een greep uit het lesaanbod voor kinderen van groep acht van de basisschool, die het leuk vinden om op een hoog niveau uitgedaagd te worden.

Dat kan in de Masterclass die Jacob van Liesveldt dit jaar voor de dertiende (!) keer organiseert. Op twaalf woensdagen zijn de leerlingen welkom om op een inspirerende manier kennis te maken met stof en vaardigheden die hen interesseren. Geen stof die zij in een brugklas krijgen aangeboden, maar extra’s die een beroep doen op hun nieuwsgierigheid.

Woensdag 28 oktober is de start van de dertiende Masterclass. De ochtendgroepen krijgen dan les van 9.00 uur tot 12.15 uur. De middaggroep begint om 13.30 uur en eindigt om 16.00 uur. In alle groepen zijn nog enkele plaatsen vrij.

Inschrijven kan via de brochure die bij de leerkracht van groep acht van de basisschool verkrijgbaar is. Op de website van de school vindt u ook de brochure en het inschrijfformulier.

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met een van de coördinatoren van de Masterclass, mevrouw drs. W.H.E. Heikoop of de heer H.W.Schreuders, 0181-316866. Ook via de mail zijn zij bereikbaar: masterclass@penta.nl

En inderdaad, ook Michelangelo maakt zijn opwachting bij het vak Kunst door de eeuwen.

Deel deze pagina: