Live Live

Minder parkeerplaatsen P+R Spijkenisse Centrum

Woensdag 30 augustus 2023 11:02

Minder parkeerplaatsen P+R Spijkenisse Centrum

Vanwege werkzaamheden zijn er tijdelijk minder parkeerplaatsen beschikbaar op P+R Spijkenisse Centrum. 

Spijkenisse - Vanaf 28 augustus zijn er minder parkeerplaatsen op P+R-terrein Spijkenisse Centrum. Dat komt door werkzaamheden die bij de herinrichting van het metro-busstation horen. Er vervallen ongeveer 74 parkeerplaatsen. De andere parkeerplaatsen op het P+R-terrein blijven beschikbaar.

U rijdt het terrein op en af via de uitgang aan de Ruwaard van Puttenweg. Wat als het P+R-terrein vol is? Dan kunt u op een van de andere P+R-terreinen in Spijkenisse parkeren. Bijvoorbeeld op P+R Heemraadlaan, waar meer parkeerplaatsen gemaakt zijn. Of op P+R De Akkers. Houd er rekening mee dat het drukker kan zijn op deze locaties.

Ingang P+R-terrein Spijkenisse Centrum via Ruwaard van Puttenweg
• U bereikt het P+R-terrein Spijkenisse Centrum vanaf de Ruwaard van Puttenweg. Dit is normaal alleen een uitgang. Via deze uitgang kunt u het terrein oprijden en afrijden.
• De Ruwaard van Puttenweg blijft in beide richtingen open.
• De ingang van het P+R-terrein in de Schoutstraat is afgesloten. De Schoutstraat blijft open.

Welke werkzaamheden zijn er op het P+R-terrein?
De werkzaamheden op het P+R-terrein horen bij de herinrichting van het metro-busstation Spijkenisse Centrum. Tijdens deze vijfde fase krijgt de zuidelijke helft van het terrein een nieuwe inrichting. Er komt een gescheiden rioolstelsel voor vuil water en regenwater. Ook wordt er nieuwe verharding aangebracht. En er worden bomen geplant.

Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot half oktober. Wilt u niets missen van dit project? Volg dan het project ‘Herinrichting metro-busstation Spijkenisse’ op de Nissewaard Bouwt-app. Via deze app blijft u op de hoogte van de werkzaamheden en maakt u kennis met het team van Heijmans dat iedere dag aan het metro-busstation meebouwt. Via deze app kunt u ook uw vragen over de werkzaamheden stellen.

Deel deze pagina: