Live Live

Moederdag met Ger Vos

Gepubliceerd: Zaterdag 14 maart 2020 18:17

Moederdag met Ger Vos

Het is Ger een grote eer om op Moederdag in theater de Stoep in Spijkenisse te mogen zijn!

Spijkenisse - Op de tweede zondag in mei is het Moederdag. Hét moment om uw moeder, schoonmoeder, uzelf of iemand anders te verrassen met een exclusief muzikaal uitstapje op 10 mei 2020. Aanvang: 15:00 uur.

Na het grote succes van de voorgaande edities in Spijkenisse waar Ger Vos het overgrote deel van zijn jeugd heeft doorgebracht, organiseert Ger in samenwerking met theater de Stoep een unieke Moederdag! Iedereen wordt getrakteerd op onvergetelijke evergreens zoals u van Ger Vos gewend bent maar ook hedendaagse muziek zal deze Moederdag onvergetelijk maken waarbij Ger zal worden begeleid door zijn eigen band onder leiding van Co Vergouwen.

Na acht, steeds uitverkochte edities van zijn Feeling Good Tour in het Nieuwe Luxor Theater, voelt Spijkenisse altijd weer als thuiskomen voor Ger. Het is Ger dan ook een grote eer om op Moederdag in theater de Stoep te mogen zijn. Zet uw dierbaren samen met Ger in het zonnetje en maak Moederdag compleet en maak deze dag tot in lengte van dagen onvergetelijk!

Moederdag met Ger Vos moet je beleven!

Voor meer informatie en reserveren zie de website van theater de Stoep of bel 0181-652222. Mailen mag ook naar annemieke@gervos.com

Deel deze pagina: