Live Live

Mooie prestaties voor Taekwondo V-P

Gepubliceerd: Zondag 13 mei 2018 18:39

Mooie prestaties voor Taekwondo V-P

De jongens van Taekwondo Voorne Putten hebben mooie prestaties neergezet in Best bij het Kawarmala toernooi. 

Spijkenisse - Zaterdag 12 mei ging men op weg naar Best voor het Kawarmala taekwondo toernooi. De jongens werden gewogen en Jesse Rasenberg mocht de spits afbijten, helaas kwam het 'vuur' niet tevoorschijn en verloor hij zijn partij.

Toon van Berkel en Julian Huijgen zaten in dezelfde pool en Toon van Berkel mocht als eerste van de twee. Toon van Berkel won de wedstrijd met verve, mooie zijwaartse trappen wanneer de tegenstander zijn aanval inzette. Een overduidelijke winst! Julian Huijgen mocht tegen een bijzonder snelle en sterke tegenstander, maar verloor helaas. Toon van Berkel zijn tweede wedstrijd mocht hij tegen de tegenstander van Julian Huijgen, helaas niet gewonnen, maar hij hield zich kranig!

Justino Tran zijn eerste wedstrijd won hij overtuigend met heel veel kracht, door naar de tweede! En ook die won hij met kracht! Hierna was Xavier Molenaar aan de beurt, de enige in het team in de A-klasse (die mogen op het hoofd trappen). Hij zocht gelijk de aanval, waardoor het een super spannende wedstrijd werd, helaas de tegenstander als winnaar. Justino Tran mocht als laatste de dag afsluiten, wat hij zeer krachtig deed. De tegenstander was nog net niet in twee├źn. Goud voor Justino Tran!

Www.teakwondovoorneputten.nl of volgens hen op fb of instagram.

Deel deze pagina: