Live Live

Mooie zevenklapper voor vv Hellevoetsluis

Gepubliceerd: Dinsdag 02 november 2021 14:31

Mooie zevenklapper voor vv Hellevoetsluis

Al met al een prima overwinning voor de Hellevoeters, die daarmee weer een plaatsje stegen op de ranglijst. 

Hellevoetsluis - Waar Hellevoetsluis in andere seizoenen nogal eens moeite had met het scoren van doelpunten en daardoor bijvoorbeeld in 2018 de titel op doelsaldo moest laten aan BVCB, wist het deze zaterdag maar liefst 7x het doel van sv Charlois te vinden.

Met dartele en soms ongrijpbare spelers als Serkan Yavuzyigitoglu, Fabian Boekholt, Marley Dors en Brian Poelman, de snelheid en het scorend vermogen van Glenn Stoffers, de ervaring van Davy Mierop, Damiano Vaudo, Vincent Mast en Jeffrey de Koning, de onverzettelijkheid van Onur Furuncu, de degelijkheid van Richard Zebregs en de altijd betrouwbare Danijel Ribaric in het doel, heeft Hellevoetsluis dit seizoen een bijzonder uitgebalanceerd elftal. Eén keer gaf het niet thuis, in de uitwedstrijd tegen Strijen, maar tot nu toe spelen de Hellevoeters een behoorlijk seizoen en zouden zij zomaar de verrassing van deze afdeling kunnen worden. Als er, zoals tegen Strijen, niet geluisterd wordt naar een trainer en het ontbreekt aan instelling, dan kunnen de rood-witten even zo goed ook va iedereen verliezen in deze afdeling. Tegen sv Charlois was iedereen echter vanaf het begin bij de les en wanneer het team al even verslapte, wat leidde tot twee tegendoelpunten, zette de ploeg even een tandje bij en wist het de tegenstander toch weer van zich af te houden.

Al in de eerste minuut had vroeg druk zetten tot een snelle voorsprong kunnen leiden, maar vanaf een meter of 18 mikte Davy Mierop de bal niet in het verlaten doel, maar op de paal. Het was wachten tot de 20e minuut eer Hellevoetsluis toch op voorsprong kwam. De steeds fitter wordende Serkan Yavuzyigitoglu zorgde voor de 0-1 en nog voor rust was het Fabian Boekholt die met zijn eerste doelpunt van de middag de voorsprong verdubbelde (0-2).

In de tweede helft een waar doelpuntenfestijn en het is dat Hellevoetsluis bij momenten slordig was en de teugels liet vieren, anders had het zo uit kunnen lopen naar de dubbele cijfers. Nadat Serkan Yavuzyigitoglu met zijn tweede van de middag voor de 0-3 had gezorgd, kwam Charlois door een slordigheid in de Hellevoetsluis-defensie terug tot 1-3. Hellevoetsluis pakte echter weer het initiatief, wat leidde tot de 1-4 van Fabian Boekholt. Nadat het in de 79e minuut toch weer 2-4 was geworden, was het Glenn Stoffers die zich voegde bij het rijtje doelpuntenmakers (2-5). Met zijn derde goal van de middag zorgde Fabian Boeholt voor de 2-6 en het slotakkoord was voor Glenn Stoffers, die zorgde voor de 2-7 eindstand. Al met al een prima overwinning voor de Hellevoeters, die daarmee weer een plaatsje stegen op de ranglijst en volgende week in een thuiswedstrijd bij winst 3 punten uit kunnen lopen op tegenstander Spirit.

Deel deze pagina: