Live Live

Muziek in de polder

Gepubliceerd: Vrijdag 11 augustus 2023 17:08

Muziek in de polder

Het feest sluit de zomer af en staat geheel in het teken van het genieten van goede muziek in een gemoedelijke omgeving.

Zuidland - Zondag 27 augustus vindt in de tuinen van een boerderij en een woonhuis aan de Koekendorpseweg in de polder van Zuidland een uniek muzikaal tuinfeest plaats. Dan spelen daar zes lokale, regionale en landelijk bekende bands voor een klein publiek. Er is slechts plaats voor 150 mensen.

Het feest sluit de zomer af en staat geheel in het teken van het genieten van goede muziek in een gemoedelijke omgeving. Op een grasveld tussen de bomen en met grazende koeien op de achtergrond opent de Vlaardingse singer-songwriter Daisy Cools om 13.00 uur. Daarna volgt Strow. Een folkrockband met leden uit Zuidland en Simonshaven. Ze stonden al eerder op het Spijkenisse Festival.

Vervolgens betreden The Maureens het podium. Deze Utrechtse band speelt meerstemmige westcoastpop en verwierf landelijke bekendheid met de radiohit Heartbreak. Drum&Beeker, een tweekoppige band uit Venlo speelt daarna ruwe dialectrock in de stijl van The Black Keys.

Wie van springerige punkrock houdt komt aan zijn trekken bij Mood Bored. Deze jeugdige band uit Tilburg timmert flink aan de weg en is met regelmaat te horen op 3FM. Indieband Elephant sluit het tuinfeest af met een optreden tussen 18.30 en 20.00 uur. Deze Rotterdamse band speelt dit jaar vele festivals plat, staat in september in Paradiso en komt twee weken na het Zuidlandse tuinfeest met hun tweede album op de proppen.

Wil je dit unieke muziekfestijn niet missen? Kijk dan op https://live.koekendorp.nl

Waar: Boerderijwinkel Zevenbergen, Koekendorpseweg, Zuidland

Wanneer: Zondag 27 augustus, 12.30 – 21.00 uur

Website: https://live.koekendorp.nl

Deel deze pagina: