Live Live

Muziek op school tijdens Kindermuziekweek 2022

Zondag 10 april 2022 11:47

Muziek op school tijdens Kindermuziekweek 2022

Er heeft een muziekcarrousel plaatsgevonden in het BREStheater, in Theater Twee Hondjes en op school.

Brielle/Westvoorne/Hellevoetsluis - De landelijke Kindermuziekweek is een initiatief van 13 grote Nederlandse organisaties uit de muzieksector die hun krachten gebundeld hebben om jaarlijks een 10-daagse Kindermuziekweek te realiseren.

Stichting Kindermuziekweek wil ieder jaar 10 dagen lang alle kinderen uit Nederland van 0 tot 12 jaar laten genieten van het maken van én het luisteren naar (live) muziek en hier heeft Muziek op school met plezier aan meegewerkt!

Muziek op school, een initiatief van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en Muziek met Klasse(n), heeft in de Kindermuziekweek (1 t/m 10 april) een muziekcarrousel georganiseerd voor de leerlingen van groep 5 in de regio Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne. De vakdocenten zijn tijdens deze ca. 1,5 uur durende carrousel met de kinderen aan de slag gegaan met verschillende muziekinstrumenten, zoals viool, ukelele, slagwerk en keyboard. Er heeft een muziekcarrousel plaatsgevonden in het BREStheater, in Theater Twee Hondjes en op school.

Ben je leerkracht in deze regio en wil je meer weten over Muziek op school? Neem dan contact op met Daphne via daphne@lezenenleren.nl

Deel deze pagina: