Live Live

Muzikale benefietavond van Maas en Brielsch Collectief

Gepubliceerd: Dinsdag 06 september 2022 18:20

Muzikale benefietavond van Maas en Brielsch Collectief

De muzikale benefietavond, met optredens en een dj, start om 20.00 uur in de Brielsche Aap in Brielle. 

Brielle - De Brielsche Aap in Brielle opent op 9 september 2022 haar deuren voor een magische avond. Maas organiseert in samenwerking met het Brielsch Collectief de tweede editie van de muzikale benefietavond ‘Ik Blijf Hier’. Er zijn nog kaartjes beschikbaar.

Het is vrijdag precies twee jaar geleden dat aan Maas en zijn familie verteld wordt dat Maas kanker heeft. De wereld staat stil en er volgt een heftige en intense tijd. Eind november 2020 is er goed nieuws: de behandeling is aangeslagen. Er zijn geen tumoren meer zichtbaar! Maas, geboren in 2013, zet zijn ervaring met kanker om in een hartenwens: een magisch medicijn voor kinderen met kanker. Via donaties, fondsenwerving en de webshop van ‘De Avonturen van Maas’ haalt Maas geld op voor een mega doorbraak in het onderzoek naar kinderkanker. Ook opbrengsten van de benefietavond dragen bij aan de hartenwens van Maas.

De muzikale benefietavond, met optredens en een dj, start om 20.00 uur. Tijdens de benefietavond brengt Randall De Randamie (O-Dog) samen met talenten van Brielsch Collectief onder andere het lied ‘Ik Blijf Hier’. Sinds de eerste ontmoeting tussen Maas en het Brielsch Collectief in het Arsenaal in Brielle, is dit een belangrijk lied voor Maas. Een toegangskaartje voor de benefietavond is € 1,- per persoon, een symbolisch bedrag. Er is ruimte voor een vrijwillige bijdrage via een QR-code. Ook is er een loterij met mooie (lokale) prijzen, waaronder kaartjes voor een Typhoon concert en er kan een bod gedaan worden op een sessie in een Formule 1 Simulator. Kaartverkoop via www.debrielscheaap.nl/events. Wil je meer informatie over Maas en zijn stichting ‘de Avonturen van Maas’? Neem dan een kijkje op www.deavonturenvanmaas.nl.

Deel deze pagina: