Live Live

Muzikantennetwerk Puls organiseert talentenjacht

Gepubliceerd: Vrijdag 31 mei 2019 23:24

Muzikantennetwerk Puls organiseert talentenjacht

Puls is een netwerk van muzikanten die elkaar helpen om hun talenten aan de wereld te kunnen laten zien.

Spijkenisse - Het muzikantennetwerk Puls organiseert op 17 juni een talentenjacht waarbij ze opzoek gaan naar onbekend muzikaal talent uit de omgeving. De winnaar van de talentenjacht mag bovendien met Puls spelen op het Spijkenisse Festival.


De jury bestaat uit niemand minder dan Vato Gonzalez, Angelo King, David Taylor en een vooralsnog geheim jurylid met internationale bekendheid. Zij zullen gaan beslissen wie de eerste Puls Talentenjacht gaat winnen en wie zijn kunsten uiteindelijk op het Spijkenisse Festival mag laten zien. Net als afgelopen twee jaar,verzorgt Puls een programma met lokaal muzikaal talent.

Puls is een netwerk van muzikanten die elkaar helpen om hun talenten aan de wereld te kunnen laten zien. Ze organiseren cursussen, workshops, organiseren festivals en zetten nu voor het eerst een talentenjacht op.

Meedoen met de Talentenjacht?
Kijk op de sociale media van Puls voor de inschrijflijst. Inschrijven kan tot 14 juni. De show vindt plaats op het Centrum van de Kunsten en begint om 19.00 uur. Entree is gratis.

Deel deze pagina: