Live Live

Nederland ontdekt Voorne-Putten

Gepubliceerd: Donderdag 30 september 2021 17:40

Nederland ontdekt Voorne-Putten

In nauwe samenwerking met lokale ondernemers is er per influencer een arrangement ontwikkeld.

Voorne-Putten - Na een geslaagde Instameet juni jl. heeft Marketing OP Voorne-Putten opnieuw 12 influencers uit 12 verschillende provincies uitgenodigd om Voorne-Putten te ontdekken en hun belevenissen te delen met hun vele volgers. Symbolisch gezien ontdekt heel Nederland, Voorne-Putten in de maanden september en oktober. Precies de periode waarin we kunnen laten zien dat Voorne-Putten ook in het nazomerseizoen een bijzondere regio is om een paar dagen te verblijven.

Influencers laten aan hun volgers de parels van Voorne-Putten zien.

De invloed van influencers is niet meer weg te denken in de huidige samenleving. En dat is ook niet zo gek, want 90% van de consumenten vertrouwd aanbevelingen van ‘mensen zoals jij en ik’.

Samenwerking lokale ondernemers
In nauwe samenwerking met lokale ondernemers is er per influencer een arrangement ontwikkeld wat aansluit bij de interesses van de doelgroep van de influencer.

De influencer overnacht in een mooie accommodatie (hotel/camping of bed & breakfast) op Voorne-Putten, krijgt een welkomstpakket vol met tips en vouchers om de omgeving te ontdekken, een leuke activiteit te ondernemen en onderweg een lekker streekproduct op te gaan halen.

Mooie, unieke content met een groot bereik
De inspiratie en ervaringen van de influencers worden gedeeld met mooie foto’s en video’s via Instagram met een gezamenlijk bereik van meer dan 300.000 volgers. Daarnaast maken zij een blog op hun eigen platform boordevol tips over Voorne-Putten. Zowel de marketingorganisatie als de deelnemende ondernemers delen alle gemaakte content met eigen volgers en hiermee krijgt de content een nog groter podium.

"Ik verbleef een weekend op Voorne-Putten en neem je mee langs de hoogtepunten van dit diverse eiland! Van brede zandstranden tot groene natuurgebieden. Van historische havens en vestingen tot watersport mogelijkheden, Voorne-Putten heeft het allemaal! Een afwisselend eiland om heerlijk van te genieten.". - Lizzy van Globalizious.

Marketing OP Voorne-Putten zorgt met destinatiemarketing voor een economische impuls in het gebied om een aantrekkelijk verblijfsklimaat te creëren voor recreatie, wonen en werken.

De provincies Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Flevoland hebben Voorne-Putten al mogen ontdekken en de overige provincies staan te trappelen om op pad te gaan.

Wil je weten wat ze allemaal beleven op ons mooie eiland? Kijk dan op www.opvoorneputten.nl/NLontdektVP

Foto: vanWaardeFotografie

Deel deze pagina: