Live Live

New York Steppers voor Villa Joep

Gepubliceerd: Maandag 26 augustus 2019 16:09

New York Steppers voor Villa Joep

Kinderen zijn van harte welkom op winkelcentrum Waterland om de steppers en fietsers te ontvangen aanstaande vrijdag!

Spijkenisse - Aanstaande vrijdag 30 augustus stappen de New York Steppers al vroeg op de step en fiets voor de Villa Joep tocht naar Antwerpen en terug.

Om 09.00 uur wordt in Hoogvliet het startschot gegeven door de heer Ivo Opstelten, waarna de groep vrijwilligers richting winkelcentrum Waterland te Spijkenisse vertrekt. Rond 09.30 uur worden zij verwacht op winkelcentrum Waterland, waar de gedoneerde boodschappen van Jumbo Spijkenisse en Meesterbakker Voskamp met dank in ontvangst genomen zullen worden. Arlinda Lima zorgt voor de muzikale omlijsting. Na het inladen van de boodschappen in een grote Amerikaanse schoolbus, vertrekken de sportievelingen richting Antwerpen. Als de NY Steppers de veerpont (Veer Hekelingen) hebben verlaten, zijn zij bij Café-Restaurant "Het wapen van Nieuw-Beijerland" van harte welkom om een gratis kopje koffie of thee te nuttigen, voordat ze aan de grote tocht beginnen.

Kinderen zijn van harte welkom op winkelcentrum Waterland om met een versierde step of fiets de steppers en fietsers te ontvangen en ze tot aan het eind van het winkelcentrum een stukje op hun weg te begeleiden.

We weten dat 09.30 uur vroeg is zo op de laatste schoolvakantiedag, maar hoe mooi zou het zijn als veel kinderen en ouders op deze ochtend aanwezig kunnen zijn om zo alle kinderen die op dit moment vechten tegen neuroblastoom kinderkanker (en hun familie) een hart onder de riem te steken!

Jullie komen toch ook?

Deel deze pagina: