Live Live

Nieuw clubhuis senioren ‘Hart van Heenvliet’

Zaterdag 08 oktober 2022 08:01

Nieuw clubhuis senioren ‘Hart van Heenvliet’

Na een grondige verbouwing door de gemeente Nissewaard, is het clubhuis opgeknapt en geschikt gemaakt voor activiteiten van de verenigingen.

Heenvliet - Seniorenvereniging Bernisse en de bejaardensociëteit Heenvliet hebben nieuw onderdak gevonden in het voormalig clubhuis van tennisvereniging LTV Bernisse. De verenigingen moesten op zoek naar een andere plek omdat hun vorige onderkomen, sociaal/medisch centrum De Nieuwe Sluis aan de Stationsweg werd verkocht.

Op 6 oktober hebben ze het nieuwe pand officieel in gebruik genomen. Samen met wethouder Martijn Hamerslag hebben zij ook de nieuwe naam van hun clubhuis onthuld: Hart van Heenvliet.

De twee verenigingen vervullen een belangrijke, versterkende rol als ontmoetingslocatie in de samenleving in Heenvliet. De seniorenvereniging organiseert tal van activiteiten, zoals een bingo, kaartmiddagen, kookactiviteiten etc.

Stichting bejaardensociëteit Heenvliet organiseert activiteiten die iets kleinschaliger zijn, zoals biljarten en koffiemiddagen. 

Deel deze pagina: