Live Live

Nieuw Informatiepunt Digitale Overheid in Waterland

Dinsdag 07 november 2023 13:21

Nieuw Informatiepunt Digitale Overheid in Waterland

Spijkenisse - Speciaal opgeleide medewerkers weten de weg binnen de digitale overheid goed te vinden en hebben alle tijd om je te helpen.

Spijkenisse - Van belastingaangifte doen tot het aanvragen van een DigiD en het verlengen van je rijbewijs: steeds meer overheidszaken kunnen online geregeld worden. Dit is niet voor iedereen even makkelijk. Ouderen, maar ook jongeren en inwoners met beperkte taal- of digitale vaardigheden kunnen soms wel wat hulp gebruiken.

Daarom vind je in de vestigingen van Bibliotheek de Boekenberg een Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) waar je al je vragen over digitale overheidszaken kunt stellen. Vanaf dinsdag 14 november kunnen inwoners op nog meer plekken in de gemeente terecht voor hulp, want dan wordt om 10.00 uur een nieuw IDO-punt geopend in wijkcentrum De Rietlander in Waterland.

Vragen over de digitale overheid?

Stel ze aan de Bibliotheek! Speciaal opgeleide medewerkers weten de weg binnen de digitale overheid goed te vinden en hebben alle tijd om je te helpen. Je kunt je vraag altijd telefonisch stellen. Wil je liever fysiek geholpen worden of is er wat meer tijd nodig om jouw vraag te beantwoorden dan kun je terecht bij een van de informatiepunten. De medewerkers helpen met het zoeken naar informatie en verwijzen je door naar de juiste instanties. Als het nodig is, kunnen ze ook direct een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt. De hulp is gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Gratis spreekuren

In Bibliotheek Zuidland is er elke maandag van 15.00 tot 16.00 uur een spreekuur. In Bibliotheek de Boekenberg kun je elke donderdag van 14.00 tot 16.00 uur terecht. Het nieuwe IDO-punt in wijkcentrum De Rietlander in Waterland is op de dinsdag in even weken tussen 10.00 en 12.00 uur geopend. Maak een afspraak via 0181-616622.

Deel deze pagina: