Live Live

Nieuw theaterseizoen BREStheater van start!

Gepubliceerd: Dinsdag 19 september 2023 11:10

Nieuw theaterseizoen BREStheater van start!

Het nieuwe theaterseizoen gaat spetterend van start met BRES Comedy Night op 21 september. 

Brielle - Het nieuwe theaterseizoen staat voor de deur! Vanaf 21 september geniet je weer van de mooiste avonden uit bij BREStheater. Het is wederom een kwalitatief hoogstaand en divers programma!

Het theaterseizoen gaat spetterend van start met BRES Comedy Night op 21 september. Tijdens de Comedy Night ontdek je verschillende aanstormend comedy talenten. De tweede voorstelling op vrijdag 22 september is van showdiva Julie Huard. Met haar theatershow Let’s go Paris neemt ze je op haar eigentijdse wijze met haar band mee naar de beroemde Parijse nachtclubs van de 20e eeuw. Op 23 september speelt pianiste Muza Valiaddinzade in BREStheater. Deze jonge, uiterst getalenteerde pianiste is gevlucht uit Oekraïne en met haar Piano Recital presenteert ze zich aan de Nederlandse theaters en hun publiek.

Deze eerste weken staan er nog meer bijzondere producties in de planning: Lebbis en Jansen met hun humoristische oudejaarsconference SUBLIEM op 27 september.

Op 29 september zal Charl Delemarre een bijzondere ode brengen aan de legendarische Nederlandse componist, liedjesschrijver en acteur Ramses Shaffy. Richard Groenedijk staat op 5 oktober in BREStheater met zijn voorstelling Voor iedereen beter. Er staan ook weer geweldige jeugdvoorstellingen op het programma. Op 15 oktober kunnen kinderen genieten van de voorstelling De Kleine Prins (6+) en op 22 oktober leest Juffrouw Van Dale (Babette van Veen) voor uit het boek ‘Beertje en de apenstreken’. Daarnaast gaat ook BRESfilm weer van start met de ingrijpende film Vortex.

Kaartjes voor alle voorstellingen en meer informatie zijn te vinden op de website van BREStheater.

Foto: Andy Doornhein

Deel deze pagina: