Live Live

Nieuwe actie: Vier het met groente en fruit

Dinsdag 20 december 2022 13:25

Nieuwe actie: Vier het met groente en fruit

Het gratis stuk fruit is op te halen bij diverse Plus supermarkten, de MCD in Zuidland, de AH in Heenvliet en de Jumbo filialen in Spijkenisse.

Regio - De gemeenten Brielle, Hellevoetsluis, Westvoorne en Nissewaard bieden klanten, in samenwerking met supermarkten op Voorne-Putten in december 2022 een gratis stuk fruit aan. Bij het stuk fruit krijgt de klant ook een receptenkaartje aangeboden met 2 gezonde, feestelijke en laagdrempelige recepten.

De gedachte is om klanten bewust te maken van het feit dat -naast alle lekkere, (ongezonde) feestsnacks- er ook gezonde(re) alternatieven mogelijk zijn. Het gratis stuk fruit is op te halen bij de Plus supermarkten in Hellevoetsluis, Rockanje, Brielle en Spijkenisse, de MCD in Zuidland, de Albert Heijn in Heenvliet en de Jumbo filialen in Spijkenisse.

De actie wordt gesubsidieerd vanuit het Preventieakkoord Lekker Gezond. Dit akkoord gaat over het samen werken aan een gezonde leefomgeving, waarin de gezondheid van de inwoners wordt beschermd, bevorderd en verbeterd.

Deel deze pagina: