Live Live

Nieuwe editie van Profwielerronde Oostvoorne

Gepubliceerd: Vrijdag 29 juli 2022 15:18

Nieuwe editie van Profwielerronde Oostvoorne

De 40e editie wordt uiteraard feestelijk gevierd met een wielerspektakel waarbij gestart en gefinisht wordt in het centrum van Oostvoorne. 

Oostvoorne - Op donderdag 4 augustus is er weer een nieuwe editie van de Profwielerronde van Oostvoorne. Na twee jaar van afwezigheid is het voor de organisatie eindelijk weer mogelijk om een nieuwe wielerronde te organiseren in Oostvoorne. Onder andere Bauke Mollema en Fabio Jakobsen verschijnen aan de start en bij de vrouwen onder andere Ellen van Dijk en Lucinda Brand.

 
De 40e editie wordt uiteraard feestelijk gevierd met een wielerspektakel waarbij gestart en gefinisht wordt in het centrum van Oostvoorne aan de Burg. Letteweg. Niet alleen de profronde is in het programma te vinden, want ook de ploegentijdrit, de derny-koers en de omloop met oude brommers zijn dit jaar weer te bewonderen.

De dameswedstrijd van 65 kilometer lang gaat om 15:45 uur van start en de profronde van 80 kilometer lang gaat om 19:15 uur van start. Het gehele programma en meer informatie over de Profwielerronde in Oostvoorne is te vinden op profrondeoostvoorne.com

Deel deze pagina: