Live Live

Nieuwe editie van Talent op Straat

Gepubliceerd: Zaterdag 13 mei 2023 13:37

Nieuwe editie van Talent op Straat

Om 12:00 uur zal wethouder Jeroen Postma van de gemeente Nissewaard de officiële opening van dit evenement verzorgen aan het Theaterplein.

Spijkenisse - Zaterdag 20 mei is het tijd voor een nieuwe editie van Talent op Straat in het centrum van Spijkenisse. Op het Theaterplein, aan de Nieuwstraat, het Marktplein, het Havenplein, de Spuistraat en het Noordeinde kun je overdag al het talent uit onze regio op straat bewonderen.

Om 12:00 uur zal wethouder Jeroen Postma van de gemeente Nissewaard de officiële opening van dit evenement verzorgen aan het Theaterplein. Op dit plein kun je terecht voor optredens van Noa Maria, YENS en Faure, maar ook voor een speciaal gedicht van stadsdichter Natasja Bodde.

Aan de Nieuwstraat kun je tussen 11:00 uur en 16:00 uur terecht bij het Centrum voor de Kunsten waar de nieuwe seizoengids en het cursusaanbod centraal staat. Onder andere accordeonorkest Con Brio en diverse musicalgroepen onder leiding van studenten van het Codarts zijn hierbij aanwezig.

Ook kun je in deze straat terecht bij Galerie Bram van Baalen, waar je een workshop collage maken kunt krijgen door Jan Hauwert. Op het Marktplein bij de Boekenberg vind je de voorstelling door De Vliegende Koffer: ROODKAPJE EN WOLF en zijn er optredens voor de deur en een workshop poppen maken.

Op het Havenplein is er tussen 12:00 uur en 16:00 uur een dansfeest met onder andere Dansstudio KP, Dee Movie en Akkers Kids Dance. Aan het Noordeinde kunnen bezoekers tussen 13:00 uur en 17:00 uur bij Galerie RAR terecht voor de expositie 'Only Human'.

Aan de Spuistraat kun je bij Murray's terecht voor een podium met muziek, storytelling en poëzie. Tussen 13:00 uur en 17:00 uur zijn onder andere stadsdichter Natasja Bodde, Willem Arends en Tim Talesman aanwezig. Meer informatie en het gehele programma vind je op www.cultuurinnissewaard.nl.

Deel deze pagina: