Live Live

Nieuwe hardloopcursussen bij SPARK

Gepubliceerd: Woensdag 25 december 2019 13:08

Nieuwe hardloopcursussen bij SPARK

In januari starten er bij SPARK atletiek in Spijkenisse weer nieuwe hardloopcursussen voor zowel beginners als gevorderden. 

Spijkenisse - De nieuwe cursussen (duur 13 weken) starten op: dinsdagavond 7 januari 2020 en zaterdagochtend 11 januari 2020. Er is een maximum van 25 deelnemers per hardloopcursus. Dus wees er snel bij!

De beginnerscursus (einddoel 5 km)
Deze cursus gaat uit van de beginnende hardloper met geen of weinig hardloopervaring. De trainingsopbouw gaat geleidelijk aan. We beginnen met kleine stukjes hardlopen afgewisseld met stukjes wandelen. Na deze cursus kun je doorgaan met de vervolgcursus.

De vervolgcursus (einddoel 10 km)
Deze cursus gaat uit van een hardloper met een beetje ervaring en die al 5 km kan rennen. De trainingsopbouw gaat ook bij deze cursus geleidelijk aan.

In 13 weken staan ze iedere dinsdagavond (19.15-20:15 uur) en zaterdagochtend (9.30-10.30 uur) klaar om jou te begeleiden tijdens de cursussen. Tijdens deze weken kan er 1 keer per week of 2 keer per week getraind worden.


De kosten bedragen 39 euro voor 1 keer per week en 49 euro voor 2 keer per week per cursus van 13 weken. Inschrijven voor de beginnerscursus en de vervolgcursus kan via het inschrijfformulier op de website van SPARK, www.avspark.nl

Deel deze pagina: