Live Live

Nieuwe locatie voor Bibliotheek Zuidland

Gepubliceerd: Woensdag 01 maart 2023 13:33

Nieuwe locatie voor Bibliotheek Zuidland

Wie in maart in Bibliotheek Zuidland nieuw lid wordt maakt kans op mooie prijzen zoals een e-reader, boek of andere verrassing.

Zuidland - De Bibliotheek in Zuidland is verhuisd. Op woensdag 15 maart van 15.00 tot 17.00 uur wordt de nieuwe locatie aan de Beeldsweg 6F in Zuidland feestelijk geopend. Wethouders Jeroen Postma en Martijn Hamerslag verzorgen de officiële opening en daarna start het feestprogramma. Kinderen kunnen op de foto gaan met Pikachu, zich uitleven op het springkussen en zich laten schminken.

De nieuwe vestiging heeft ruimere openingstijden. Er is een mooie collectie voor jong en oud aanwezig. Inwoners kunnen er kranten en tijdschriften lezen en elke woensdagmiddag wordt er voorgelezen. Binnenkort start er een spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO). Inwoners met vragen over de online diensten van de overheid worden geholpen door speciaal opgeleide bibliotheekmedewerkers. De locatie is ook een Bibliotheek op school waardoor basisscholen uit de omgeving gebruik kunnen maken van de collectie. Zo werkt de Bibliotheek in de kernen aan leesbevordering en –plezier en stimuleert de organisatie ontmoeting en persoonlijke groei.

Wie in maart in Bibliotheek Zuidland nieuw lid wordt maakt kans op mooie prijzen zoals een e-reader, boek of andere verrassing. De nieuwe openingstijden gaan op 17 maart in. Vanaf dan is de vestiging elke maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Elke dinsdag kun je er tussen 18.30 en 20.30 uur terecht. Kom gerust een kijkje nemen!

Deel deze pagina: