Live Live

Nieuwe natuurspeeltuin Oostvoorne geopend

Gepubliceerd: Donderdag 01 december 2022 13:16

Nieuwe natuurspeeltuin Oostvoorne geopend

Wethouder Van der Pol opende de speeltuin samen met kinderen van de BOS en basisscholen CNS De Nieuwe Weg en OBS De Bosrand. 

Oostvoorne - Op maandag 28 november verrichtte wethouder Lies van der Pol de feestelijke opening van de nieuwe natuurspeeltuin aan de rand van het Mildenburgbos in Oostvoorne. De nieuwe speeltuin is gebouwd op de plek waar voorheen peuterspeelzaal De Peuterhof stond, ter hoogte van Stationsweg 48-52.

Wethouder Van der Pol opende de speeltuin samen met kinderen van de buitenschoolse opvang en basisscholen CNS De Nieuwe Weg en OBS De Bosrand. Voor hen waren er leuke activiteiten onder leiding van De Natuurklas en freerunner Tim van Onselen.

Wethouder Van der Pol: ā€œIk ben ontzettend blij met deze nieuwe, natuurlijke speelplek in Oostvoorne! Kinderen van alle leeftijden kunnen heerlijk spelen op deze prachtige plek. Voor de ouders of begeleiders worden er nog bankjes geplaatst, zodat het ook voor hen een fijne plek is.ā€

Ontwerp speeltuin

Stichting Zuid-Hollands Landschap en de gemeente Westvoorne hebben samen met een groep betrokken inwoners en andere belanghebbenden gewerkt aan de ontwikkeling van deze nieuwe speeltuin.

Deel deze pagina: