Live Live

Nieuwe plannen voor Landgoed Olaertsduyn

Gepubliceerd: Dinsdag 02 april 2019 16:08

Nieuwe plannen voor Landgoed Olaertsduyn

Voor het Landgoed Olaertsduyn zijn nieuwe plannen om er het succesvolle vakantieconcept 'TIME TO SMILE' van TUI Nederland te realiseren. 

Rockanje - Landgoed Olaertsduyn heeft met TUI Nederland overeenstemming bereikt om hier het succesvolle vakantieconcept 'TIME TO SMILE' te realiseren. Met het vakantieconcept 'TIME TO SMILE' richt TUI Nederland zich op een specifieke doelgroep. In het buitenland heeft dit geresulteerd in een aanbod van verblijfsaccommodaties waar de lat hoger ligt dan gebruikelijk.

De verblijven zijn nieuw, ontworpen onder (interieur)-architectuur, ruimer, completer, mooi gedetailleerd en voorzien van moderne apparatuur. Voordat de eerste gasten kunnen arriveren zijn er nog veel stappen te zetten. Onlangs is het eerste verzoek om medewerking bij de gemeente Westvoorne ingediend. De initiatiefnemers zijn vol vertrouwen.

Het plan sluit namelijk naadloos aan op het visiedocument over de gastvrijheidseconomie VP van 2016 ('de Visie') waarin de gemeenten op Voorne-Putten een aantal wensen op een rijtje hebben gezet.

Deel deze pagina: