Live Live

Nieuwe trainer voor vv Abbenbroek

Gepubliceerd: Maandag 06 maart 2023 15:50

Nieuwe trainer voor vv Abbenbroek

In de afgelopen weken is men druk bezig geweest om zowel de selectie, als de staf compleet te maken voor het aankomende seizoen.

Abbenbroek - Nadat VV Abbenbroek eerder al naar buiten bracht dat Peter Hoek, tezamen met Marco van Diën, het nieuwe trainers duo zal zijn in seizoen ’23-’24, zijn nu alle afspraken tussen de trainers en VV Abbenbroek op papier gezet. Afgelopen Woensdag 22-02 zijn de contracten getekend.

VV Abbenbroek is verheugd te vermelden dat zij met de trainers een 2 jarig contract, met optie voor een 3e jaar hebben kunnen afsluiten.

De afgelopen weken zijn zowel bestuur als Peter en Marco al druk bezig geweest om zowel de selectie, als de staf compleet te maken voor het aankomende seizoen. Later zal VV Abbenbroek het selectie- en stafnieuws nog naar buiten brengen, zodra alle gesprekken zijn afgerond.

Ook omringende zaken al tenue’s voor zowel training, als wedstrijden etc. worden momenteel in volle gang geregeld. VV Abbenbroek wenst Peter en Marco veel succes in de komende seizoenen!

Deel deze pagina: