Live Live

Nieuwe voorzitter DeltaPORT Donatiefonds

Gepubliceerd: Maandag 04 februari 2019 11:49

Nieuwe voorzitter DeltaPORT Donatiefonds

Het fonds verstrekt geldelijke bijdragen aan instellingen zonder winstoogmerk die actief zijn op het gebied van welzijn, cultuur, sport en recreatie.

Regio - Wim Groenendijk is de nieuwe voorzitter van het DeltaPORT Donatiefonds. Groenendijk (57) is eind november vorig jaar aangetreden als directeur van Gate terminal, de lng-terminal op de Maasvlakte.

Als voorzitter van het 'burenfonds van de haven' is Groenendijk de opvolger van Dick van Doorn. Wim Groenendijk heeft diverse managementposities vervuld bij Gasunie. Eerder heeft hij in verschillende functies gewerkt bij Shell. Dick van Doorn was voorzitter van het fonds sinds 2010.

Met het DeltaPORT Donatiefonds tonen bedrijven in het Rotterdamse haven- en industriegebied en het Havenbedrijf Rotterdam hun maatschappelijke betrokkenheid. Het fonds verstrekt geldelijke bijdragen aan instellingen zonder winstoogmerk die actief zijn op het gebied van welzijn, cultuur, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied.

Deel deze pagina: