Live Live

Nieuws uit de bieb

Gepubliceerd: Woensdag 06 mei 2020 13:29

Nieuws uit de bieb

Op de website van de bibliotheek en via de sociale media-kanalen is er volop aandacht voor het thema 75 jaar Vrijheid.

Regionaal - Dit jaar is het 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog eindigde. Sindsdien leven we in vrijheid. Een ongekend lange periode en een jubileum wat Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Omdat alle bijeenkomsten en vieringen afgelast zijn, besteden ze online veel aandacht aan het thema Vrijheid. Een thema dat in deze tijd actueler is dan ooit.


Op de website van de bibliotheek en via de sociale media-kanalen is er daarom volop aandacht voor dit thema. Voor jongeren en volwassenen zijn er boekentips, maar ook kijk-, en luistertips, online vrijheidscollege's en interessante vlogs. Het aanschuifkoor deelt liederen met als thema vrijheid en vrij-zijn, zodat er op afstand 'samen' gezongen kan worden.

Lees in de maand mei het boek "De vergelding" van Jan Brokken en praat erover mee via de Facebookpagina "Bookchallenge 2020" of via de website www.bzhd.nl. Het boek is te leen bij de www.onlinebibliotheek.nl.

Velen maakten er al gebruik van; het verrassingspakket. Vul op de site het aanvraagformulier voor een verrassingspakket in jouw genre.

Deel deze pagina: