Live Live

Nieuws van de Spijkenisse SPARK marathon

Gepubliceerd: Vrijdag 25 oktober 2019 09:33

Nieuws van de Spijkenisse SPARK marathon

De SPARK marathon is één van de laatste wedstrijden van het seizoen in de Ultracup organisatie. 

Spijkenisse - De voorinschrijving voor het evenement verloopt goed en wel voor alle afstanden. Er zijn nu nog 7 weken te gaan en ze tellen al meer dan 500 voorinschrijvers. Inmiddels zijn er twee voorinschrijvers met een bijzonder verhaal.

Adrian Kostera bijvoorbeeld heeft als allergrootste droom en uitdaging 100 ironman triathlons in 100 dagen te gaan volbrengen. Zijn eerste proeftraining is 100 marathons te gaan lopen in 100 dagen. Hij is gestart op 5 oktober. De meeste marathons loopt hij in zijn eigen omgeving, maar er zijn ook 6 officiële wedstrijden bij. Achtereenvolgens loopt hij de Kustmarathon Zeeland, Eindhoven Marathon, Amsterdam Marathon, Brabant Marathon Etten-Leur, Ronde Venen Marathon in Abcoude. De Spijkenisse Marathon zal de 6e officiële wedstrijd zijn en de 72e in de rij van 100. Zijn allergrootste droom en uitdaging gaat hij in 2020 waarmaken.

Deelnemer Sjaak Bus loopt in Spijkenisse zijn 200e marathon met startnummer 200; in Spijkenisse liep hij totaal 11 x mee. Het wordt opnieuw een internationale aangelegenheid, waarbij onze zuiderburen weer prima vertegenwoordigd zullen zijn.

De SPARK marathon is één van de laatste wedstrijden van het seizoen in de Ultracup organisatie; dus wie nog punten wil scoren moet in Spijkenisse meedoen. Het goede doel dat dit jaar ondersteund wordt is Hospice de Waterlelie. Mocht je van plan zijn om mee te doen, wacht dan niet te lang. Je kunt voorinschrijven tot 13 december a.s.; zie voor meer info www.avspark.nl

Deel deze pagina: