Live Live

Nissewaard Actueel en LINQ Media bundelen hun krachten

Gepubliceerd: Vrijdag 01 maart 2019 00:16

Nissewaard Actueel en LINQ Media bundelen hun krachten

Nieuwsvoorziening en platformen worden verder uitgebreid. 

Voorne-Putten Ondanks het besluit de activiteiten van Nissewaard Actueel te stoppen, is de eigenaar van dit social media nieuwsplatform toch tot andere inzichten gekomen. Na het nieuws te gaan stoppen via het eigen platform te hebben verspreid, werd eigenaar Francois Kranendonk overspoeld met reacties. Vaste volgers van het nieuwsplatform gaven te kennen het besluit te betreuren en deze nieuwsvoorziening te zullen gaan missen.

Dat doet toch wat met je en laat je beseffen dat het toch erg zonde is om 8 jaar werk te laten verdwijnen. Ook LINQ Media was deze mening toebedeeld en vindt dat de inspanningen van deze belangrijke vorm van buurtjournalistiek juist dienen te worden geïntensiveerd. Na deze mening met Francois te hebben gedeeld, waren beide nieuwsplatforms het hier al snel over eens.

Nissewaard Actueel en LINQ Media zijn dan ook blij om te kunnen melden dat zij gezamenlijk het social media platform gaan voortzetten. Met vereende krachten zullen de activiteiten onder een koepel worden voortgezet en verder worden uitgebreid.

Het lag voor de hand om gezamenlijk verder te gaan onder de paraplu van LINQ Media. LINQ Media is de streekomroep van Voorne-Putten en verzorgt naast social media ook televisie en 24/7 radio uitzendingen en een eigen website.

Deel deze pagina: