Live Live

Nissewaard Lokaal: 2500 Facebook volgers!

Zondag 06 februari 2022 14:00

Nissewaard Lokaal: 2500 Facebook volgers!

In een speciale video bedanken de fractieleden van Nissewaard Lokaal alle oude en nieuwe volgers.

Nissewaard - Nissewaard Lokaal mocht deze week de 2500e Facebook volger verwelkomen. Hiermee is Nissewaard Lokaal veruit de grootste politieke partij op Facebook op Voorne-Putten. Op ruime afstand gevolgd door PvdA Nissewaard met 1478 volgers en ONS Nissewaard met 1375 volgers. Nissewaard Lokaal is blij met dit grote aantal volgers. "Via Facebook communiceren wij met onze inwoners en vragen hen regelmatig om een reactie," vertelt fractieleider Chris Hottentot. "Wie weten er immers beter wat er speelt in onze gemeente dan onze inwoners?"

Dit heeft al geleid tot meerdere onderzoeken onder de inwoners. De resultaten zijn gebruikt tijdens behandelingen van deze onderwerpen.

De partij vindt het betrekken van inwoners bij besluitvorming al sinds de start in 2015 belangrijk. Om die reden is de partij ook begonnen met het concept wijkvertegenwoordigers; aanspreekpunten in de wijk die de signalen binnen de wijken doorgeven aan de fractieleden om te bekijken of er een oplossing kan komen.

Nissewaard Lokaal is in grootte de derde partij van de gemeente Nissewaard en hoopt met de verkiezingen wederom op steun van een groot deel van de bewoners. De partij heeft niet voor niets het thema; Voor de inwoners. Nissewaard Lokaal is in maart terug te vinden op lijstnummer 4 op het stemformulier.

Deel deze pagina: