Live Live

Nissewaardpenning voor Stefan van Koolwijk

Gepubliceerd: Woensdag 09 januari 2019 11:44

Nissewaardpenning voor Stefan van Koolwijk

Een zeer verraste Stefan van Koolwijk heeft afgelopen dinsdag de Nissewaardpenning in ontvangst mogen nemen. 

Nissewaard - Stefan van Koolwijk ontving dinsdag 8 januari jl. de Nissewaardpenning uit handen van waarnemend burgemeester Veldhuijzen. De uitreiking vond om 20.00 uur plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van het Dorpshuis in Abbenbroek.

De heer Van Koolwijk is sinds 2010 voorzitter van de medezeggenschapsraad van openbare basisschool De Vliegerdt. Hij levert een belangrijke bijdrage als voorzitter van de medezeggenschapsraad. Mede door zijn inzet blijft de school in Abbenbroek bestaan.

Sinds 2012 is de heer Van Koolwijk voorzitter van stichting Dorpshuis Abbenbroek. Hij is een gedreven voorzitter. De afgelopen 3 jaar heeft hij zich met name ingezet om de renovatie van het dorpshuis Abbenbroek voor elkaar te krijgen. Hij is betrokken geweest bij de keuze van de architect, hij heeft de bouw begeleid en heeft samen met anderen de indeling bedacht. De heer Koolwijk is met zijn nooit aflatend enthousiasme, een voorzitter die de kar trekt en zorgt dat de organisatie met zijn vele vrijwilligers goed loopt.

De heer Van Koolwijk is sinds 2013 secretaris van het kernplatform Abbenbroek. Hij is de drijvende kracht van het Kernplatform. Het Kernplatform bestaat uit 14 personen en functioneert zeer goed. Hij heeft regelmatig contact met de gemeente over diverse onderwerpen die in Abbenbroek spelen. Zijn kundigheid en enthousiasme werken aanstekelijk voor de andere kernplatformleden.

Deel deze pagina: