Live Live

Nominatie ANWB Camping van het Jaar 2024

Zondag 09 juli 2023 14:41

Nominatie ANWB Camping van het Jaar 2024

In 2022 won 't Weergors de verkiezing met de Dijkwachterslodge als meest bijzondere huuraccommodatie.

Hellevoetsluis - Met de unieke Polder Cabin is Camping 't Weergors door de internationale ANWB vakjury genomineerd voor de titel 'Camping van het Jaar 2024' in de categorie Meest Bijzondere Huuraccommodatie.

Vakjury en publieksprijs

De internationale vakjury van de ANWB heeft de Polder Cabin geselecteerd en daarmee zit de familiecamping in Hellevoetsluis samen met 9 andere campings in Nederland in de race voor deze mooie titel. De jury heeft gekeken naar de prijs-kwaliteitverhouding, de faciliteiten, hygiëne en de ligging van de Polder Cabin. Het is nu aan het publiek om te bepalen wie de prijs wint. Van zaterdag 8 juli t/m dinsdag 31 oktober kan iedereen stemmen en worden de uiteindelijke winnaars in januari 2024 tijdens het ANWB campinggala bekend gemaakt. Stemmen kan vanaf nu op www.anwb.nl/stemmen.

Duurzame en knusse Polder Cabin

In 2022 won 't Weergors de verkiezing met de Dijkwachterslodge als meest bijzondere huuraccommodatie. Dit keer is de Polder Cabin genomineerd. 'De Polder Cabin is met recht een duurzaam tiny house. Je slaapt er met 2 personen en hebt een weids uitzicht met zonsondergang over de polder Nieuw-Helvoet. Je verblijf is inclusief je privé vuurschaal om ook in de avonden heerlijk buiten te kunnen zijn. Het huisje is duurzaam gebouwd en volledig gas-loos. Ook is dit een van de parels van ons nieuwe Delta Nomads concept waarin we samenwerken met campings uit de regio om de delta Haringvliet te promoten."

Deel deze pagina: