Live Live

OACN Boys - Futsal Rotterdam eindigt in 1-4

Gepubliceerd: Maandag 25 september 2023 09:25

Futsal wist de 3 punten weer mee naar Rotterdam te nemen want de wedstrijd eindigde in 1-4.

Spijkenisse - Vrijdag stond voor Futsal Rotterdam de uitwedstrijd tegen OACN op het programma. Na een flinke nederlaag afgelopen week had Futsal Rotterdam iets recht te zetten.

Aan het begin van de wedstrijd was het voor beide ploegen wat afwachtend. Naarmate de 1e helft vorderde begon Futsal Rotterdam de overhand te krijgen en kreeg het een aantal grote kansen waar meerdere keren de paal werd geraakt. OACN kreeg ook wat kansjes en uit een zo'n kans wist OACN de openingstreffer te maken, 1-0.

Na de rust kwam Futsal Rotterdam sterk uit de kleedkamer en toen de 1e treffer erin werd geschoten vanuit een vrije trap was er geen houden meer aan voor de thuisploeg. Futsal Rotterdam benutte het veld overwicht goed en wist nog 3 maal te scoren en zo werden de 3 punten weer mee naar Rotterdam genomen. De wedstrijd eindigde in 1-4.

(verslag: Dennis Vermeer)