Live Live

OACN Boys - ZVV Eindhoven eindigt in gelijkspel

Gepubliceerd: Zondag 13 februari 2022 16:44

Tien minuten voor het einde waren er nog kansen voor beide partijen, maar de stand bleef uiteindelijk 1-1.

Spijkenisse - Na een lange onderbreking mocht dan eindelijk de competitie weer van start. Na 2 oefenzeges van OACN tegen Feyenoord Futsal 2-3 winst en FC Westland 1-6 winst was het nu de nummer 2 van de competitie die op bezoek kwam. Hoewel Eindhoven meer balbezit had en veel druk vooruit zette, was het OACN die in de eerste helft een voorsprong nam. Via een goed uitgevoerde counter was het Houcine el Hammach die de 1-0 binnenschoot, wat tevens de ruststand was.

OACN hield lange tijd goed stand en ZVV Eindhoven kwam er lastig doorheen. Na een moment van verwarring achterin bij OACN en een goed opgezette aanval van ZVV Eindhoven schoot Umur Agir de 1-1 binnen. Met nog 10 minuten te spelen waren er nog wat goede kansen voor beide elftallen. Ook waren er nog 2 momenten waar er voor OACN een strafschop gegeven had kunnen worden. Helaas voor de thuisploeg werden deze niet gegeven en zo eindigde beide teams met een 1-1 gelijkspel.