Live Live

OACN Boys speelt gelijk tegen Futsal Rotterdam

Gepubliceerd: Maandag 12 september 2022 19:10

De wedstrijd tegen Futsal Rotterdam betekende een weerzien met een aantal oude bekenden.

Spijkenisse - Voor het vernieuwde OACN Boys stond er in de eerste speelronde een wedstrijd tegen Futsal Rotterdam op het programma.

OACN startte de wedstrijd erg sterk en had Feyenoord Futsal volledig onder controle. Het gaf geen kansen weg en creëerde zelf een aantal goede kansen. Na een goed opgezette aanval wist Steven Pieternella de bal langs de doelman van Futsal Rotterdam te tikken 1-0. Na de 1-0 bleef OACN Boys heer en meester maar werden de kansen niet benut. De wedstrijd was redelijk fel van beide kanten en na een aantal dubieuze beslissingen van de scheidsrechters waren de 6 overtredingen bereikt voor OACN en dat betekende dus een 10 meter trap voor Futsal Feyenoord de 10 meter werd benut en dus was de stand 1-1. Futsal Feyenoord wist de score voor rust verder uit te breiden te breiden naar 1-3

Na rust hetzelfde spelbeeld, OACN kwam vrij vlot weer terug in de wedstrijd na een benutte corner, die goed laag in de hoek werd geplaatst door Randy Beer 2-3. OACN bleef aandringen en begon meer risico te nemen. Hier maakte Futsal Rotterdam dankbaar gebruik van want vanuit een scherpe counter en een verkeerde inschatting van OACN doelman Dennis Vermeer was het Futsal Feyenoord dat de 2-4 op het scorebord zette. Met nog 10 minuten te spelen was het Daniël Noorzee vanuit een vrije trap met de 3-4 en na een goed uitgevoerde aanval werd de 4-4 gemaakt door Imad el Maach die de bal in de kruising schoot. OACN kreeg nog een aantal grote kansen om de 5-4 te maken maar het doelpunt viel helaas niet. Toch was de grootste mogelijkheid op de overwinning voor Futsal Rotterdam die 1 minuut voor tijd met 2 man op de OACN doelman afging, echter werd er niet goed met deze mogelijkheid omgegaan en wist de OACN doelman de inzet te keren.

De eindstand bleef hier dus steken op 4-4.