Live Live

OACN Boys verliest met 1-4 van ZVG Cagemax

Gepubliceerd: Maandag 08 november 2021 17:49

OACN Boys verliest met 1-4 van ZVG Cagemax

De stand doet vermoeden dat het een makkelijke avond was, echter was dit niet het geval voor Cagemax dat diep moest gaan. 

Spijkenisse - Na de overwinning afgelopen week tegen LZV/Kuypers was het nu titelkandidaat ZVG Cagemax dat op bezoek kwam.

De eerste helft waren de teams aan elkaar gewaagd. Cagemax had het meeste balbezit maar de grootste kansen waren in de eerste helft voor OACN. Uiteindelijk werd er niet gescoord en ging OACN rusten met 0-0.

In de eerste 10 minuten van de 2e helft verzuimden beide teams een aantal goede kansen af te straffen. De wedstrijd bleef in evenwicht en op dat moment leek het erop dat het team dat als eerste de score zou openen ook de wedstrijd zou winnen. Dat team was Cagemax dat op 0-1 kwam. De opluchting was groot bij de uitploeg.

Na de 0-1 was er 2 keer een moment dat spelers van OACN van het veld werden gestuurd vanwege een rode kaart. Beide keren omdat er een veelbelovende aanval werd onderbroken door een overtreding. In de overtal situatie wist Cagemax 2 maal te scoren en zo stond het 0-3. Vanuit een 10 meter trap werd het uiteindelijk ook nog 0-4.

De stand doet vermoeden dat het een makkelijke avond was, echter was dit niet het geval voor Cagemax dat diep moest gaan voor de overwinning. OACN wist na de 0-4 nog wel iets terug te doen en scoorde nog 1 maal. De eindstand 1-4.

Foto: Ruud Vermeer

LINK: https://flic.kr/s/aHsmX5ZQYq

Deel deze pagina: