Live Live

OACN Boys verliest thuis van ZVV Ede

Gepubliceerd: Zondag 29 mei 2022 09:14

De eindstand van de thuiswedstrijd werd uiteindelijk 4-10.

Spijkenisse - Vrijdag stond voor OACN de thuiswedstrijd tegen Ede op het programma, Ede dat nog een klein kansje op de titel heeft moest winnen van OACN om in de strijd te blijven. De heenwedstrijd tegen ZVV Ede werd 5-2 in het voordeel van Ede.

OACN dat wederom kampte met personele problemen startte slecht aan de wedstrijd en kwam al snel op een 0-2 achterstand. Het kwam nog wel even terug in de wedstrijd want na goals van Arnie Boukhari en Walid Chettou werd het 2-2. Hierna trok Ede de wedstrijd naar zich toe. Toen er ook nog ook rode kaart volgde werd de al zo krappe selectie van OACN nog krapper en zat er nog maar 1 wissel op de bank. Ede liep uit tot 2-6 en met deze stand gingen de teams de rust in.

OACN kwam goed uit de rust en scoorde nog de 3-6. Maar wegens de weinige wissels begon de vermoeidheid parten te spelen. Na nogmaals een rode kaart voor OACN stond het zonder wissels. Hiervan wist Ede te profiteren en haalde de dubbele cijfers. Topscorer Oualid Tarifit wist voor het einde van de wedstrijd nog wel een doelpuntje mee te pikken en voert hiermee de topscorers titel aan in de 1e divisie B. De eindstand werd uiteindelijk 4-10.