OACN Boys verliest van Scagha'66 met 2-5

Gepubliceerd: Zondag 29 januari 2023 17:41

Helaas bleek Scagha'66 in een thuiswedstrijd te sterk voor OACN Boys.

Spijkenisse - OACN nam het deze week op tegen koploper Scagha'66. De uitwedstrijd werd destijds redelijk kansloos verloren.

Al vanaf het begin van deze wedstrijd wist OACN veel energie in de wedstrijd te leggen. Dit resulteerde dan ook in een aantal goede kansen voor de thuisploeg. Ook Scagha wist wat kansen te creëren en uit een van deze kansen werd de 0-1 gemaakt. Al snel kwam OACN terug in de wedstrijd, want vanuit een vlijmscherpe counter werd het 1-1. 5 minuten voor de rust kwam Scagha op een 1-2 voorsprong, een scherp aangesneden voorzet werd met enig geluk binnen gelopen.

Na de rust bleef OACN veel kracht en energie in de wedstrijd leggen en dit resulteerde dan ook al snel in een gelijkmaker van Daniël Noordzee die de bal bij de 2e paal kon binnen tikken. Helaas bleef het hier niet lang bij, want vanuit een snelle tegenaanval van Scagha kon een minuut later de 2-3 worden binnen geschoten. Deze stand bleef een lange tijd staan en beide ploegen wisten de kansen die het kreeg niet te benutten. Echter was het Scagha die 3 minuten voor tijd nog 2 maal het net wist te vinden en zo de wedstrijd in het slot gooide 2-5. OACN wist het goede spel nog wel te belonen met een treffer, want net voor tijd was het wederom Daniël Noordzee met een treffer 3-5.