Live Live

OACN Boys verliest van White Stones met 4-7

Gepubliceerd: Maandag 13 maart 2023 14:33

OACN Boys kreeg uiteindelijk in totaal 7 goals tegen in de wedstrijd tegen White Stones.

Spijkenisse - Na de overwinning tegen Westland en 2 weken rust nam OACN het nu thuis op tegen White Stones.

Na een aantal kansen voor beide teams was het White Stones dat vanuit een standaard situatie de score opende, 0-1. Vlak voor rust werd de score verdubbeld, 0-2. Met deze score gingen de teams de rust in.

OACN kwam zwak de rust uit want na slordig balverlies op eigen helft schoot White Stones de 0-3 binnen. OACN rechtte de rug en na een goede actie van Quincy de Lobel werd de bal snoeihard tegendraads tegen de touwen geschoten.

Via een spitsengoal van Michael Driesse werd het al snel 2-3 en via een klasse actie van Daniƫl Noordzee werd Randy Beer voor een open goal gezet en werd de stand gelijk getrokken. OACN had het spel nu in handen en na wederom een goede actie van Quincy de Lobel werd het 4-3.

Met nog 4 minuten te spelen leek een overwinning er in te zitten. Maar niets was minder waar want binnen 2 minuten stond OACN op een 4-5 achterstand. Er werd nog een poging gewaagd door met een meevoetballende keeper te gaan spelen. Dit had echter niet het resultaat waar op werd gehoopt en hierdoor moest OACN nog 2 goals incasseren. De eindstand: 4-7.