Live Live

OACN BOYS wint van LZV Kuypers met 11-2

Gepubliceerd: Zondag 20 maart 2022 13:57

OACN BOYS wint van LZV Kuypers met 11-2

OACN wist vooral in de 2e helft de nodige doelpunten te maken.

Spijkenisse - Na de knappe 0-2 winst tegen uit tegen Transito stond er voor OACN dit maal een thuiswedstrijd tegen de hekkensluiter LZV Kuypers op het programma.

De wedstrijd kwam wat stroef op gang, maar nadat de doelman van LZV Kuypers geblesseerd naar de kant moest en de wedstrijd niet meer kon vervolgen, werd het een eenvoudige wedstrijd voor OACN. In de eerste helft wist OACN 3 keer te scoren. Alle doelpunten kwamen van Mounir el Ouazizi. LZV kreeg nog wat kleine kansjes uit de omschakeling, maar in de eerste helft werd de nul behouden door OACN.

In de 2e helft hetzelfde spelbeeld. LZV, dat al redelijk leeg gestreden was, kon het niet meer opbrengen om zowel voor als achteruit mee te verdedigen. OACN wist dan ook in de 2e helft de nodige doelpunten te maken.

Mounir el Ouazizi die in de eerste helft al 3x had gescoord, scoorde er nog 2 en bracht zo zijn totaal op 5 doelpunten. Ook Arnie Boukhari wist 2 maal te scoren. Stevie de Brito scoorde er 2 en zowel Oualid Tarifit en Houcine el Hammach scoorde 1 goal. LZV deed nog wel wat terug door 2x te scoren. En zo was de eindstand 11-2.

Foto: Ruud Vermeer

LINK: https://flic.kr/s/aHBqjzGqZc

Deel deze pagina: