Live Live

OACN Boys wint van ZVS /Bodemflex met 1-6

Gepubliceerd: Zondag 05 juni 2022 18:56

Een mooie afsluiter van dit seizoen en een goede collectieve prestatie!

Spijkenisse - De eerste wedstrijd dit seizoen voor OACN was thuis tegen Bodemflex en deze wedstrijd werd gewonnen met 4-0. De laatste wedstrijd dit seizoen voor OACN was uit tegen Bodemflex.

OACN dat dit jaar een wisselvallig seizoen heeft doorgemaakt met mooie prestaties, maar ook met een aantal mindere prestaties wilde het seizoen goed afsluiten.

OACN verscheen met een aantal oude bekende in de selectie, als voorbereiding op het volgende seizoen. In het begin van de wedstrijd was het nog even wennen aan elkaar en dit resulteerde dan ook in een snelle 1-0 achterstand. Na deze tegentreffer nam OACN het heft in handen. OACN stond sterk gegroepeerd en voerde hun verdedigende taken goed uit. Door een slimme vrije trap van Rubens werd het 1-1, en net voor rust was het Quincy de Lobel terug van weggeweest die de bal binnen streepte 1-2.

Na de rust was het strijdplan duidelijk. Verdedigend compact blijven en op momenten druk zetten op de tegenstander. Via een uitbraak werd de stand naar 1-3 getrokken via de voet van Mohammed Waad. Na deze treffer was de wedstrijd binnen. OACN liep nog verder uit naar 1-6. Goals kwamen van de teruggekeerde Soufiane Jmayouch, Randy Beer en Steven Pieternella.

Op naar volgend seizoen als ZVV Spijkenisse!