Live Live

OACN doet zichzelf te kort met 1 punt

Gepubliceerd: Zondag 02 februari 2020 19:09

OACN doet zichzelf te kort met 1 punt

OACN heeft de wedstrijd tegen Multicult afgelopen weekend niet kunnen winnen, de eindstand werd 1-1. 

Spijkenisse - Vrijdag 31 januari stond voor OACN de wedstrijd tegen Multicult op het programma. Een tegenstander die zeker tegen de hoog geklasseerde teams goede resultaten weet te behalen. Uit werd er door OACN 4-7 gewonnen.

In het begin van de wedstrijd werd er vooral op de helft van Multicult gevoetbald. Multicult dat ver ingezakt speelde liet OACN het spel maken en via counters wisten ze het de thuisploeg af en toe lastig te maken. OACN had het lastig om door de hechte defensie van Multicult te voetballen en wist vrijwel alleen via afstandsschoten gevaarlijk te worden. Dit leverde echter geen doelpunten op. Af en toe door wat geluk. En af en toe door een fraaie redding van de keeper. Met 0-0 de rust in.

Na de rust ging OACN verder met waar het gebleven was in de eerste helft. Hoge druk op Multicult en vooral via afstandsschoten gevaarlijk worden. Multicult wist vrijwel niet gevaarlijk te worden. En de keren dat Multicult er doorheen kwam stond de OACN defensie en keeper in de weg.

Via een fraaie actie waar 2 man van Multicult op het verkeerde been gezet werden wist OACN de 1-0 te maken. Na de 1-0 was er nog steeds volledige controle over de wedstrijd en leek niets een overwinning meer in de weg te staan. Echter via een snelle counter kreeg OACN toch een tegengoal. Er werden nog flink wat schoten door OACN op de goal afgevuurd maar de keeper van Multicult stond een 2e treffer in de weg. 1-1

Deel deze pagina: