Live Live

OBS Vogelenzang Noord wint BCRS Scholentoernooi

Gepubliceerd: Maandag 27 januari 2020 11:00

OBS Vogelenzang Noord wint BCRS Scholentoernooi

In totaal deden 14 teams mee aan deze zevende editie van het BCRS badminton scholentoernooi.

Spijkenisse - Woensdagmiddag 22 januari organiseerde Badminton Centrum Ritte Spijkenisse (BCRS) voor de zevende keer het scholentoernooi voor basisschool kinderen in de gemeente Nissewaard. Deze editie werd door OBS Vogelenzang Noord gewonnen

Vorig jaar werd het badminton scholentoernooi gewonnen door de CBS de Bron en ook dit jaar hadden zij een team afgevaardigd om de titel te verdedigen. 

Geholpen door vrijwilligers van BCRS werden er op de banen in sporthal Maaswijk in totaal 4 rondes van ieder 3 wedstrijdjes gespeeld. Medespelers, maar ook ouders en begeleiders, moedigden de kinderen extra aan. Voor de gezonde snack was gezorgd door Lidl supermarkt Maaswijk, die fruit had verzorgd.

De finalepartijen werden gespeeld door het team van de Rank en het team van Vogelenzang Noord. Vogelenzang Noord haalde de overwinning binnen en mocht de wisselbeker in ontvangst nemen. Daarnaast ontvingen zij een cheque ter waarde van €100,- voor de schoolbibliotheek, mogelijk gemaakt door Het Leerpunt Praktijk Remedial Teaching en Coaching. Alle kinderen ontvingen een aandenken aan dit leuke badmintontoernooi en zijn uitgenodigd om gebruik te maken van een speciale actie om hun badminton skills nog verder te verbeteren bij BCRS.

Deel deze pagina: